Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας του έργου THEMA


Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου THEMA που υπάγεται στην διασυνοριακή πρωτοβουλία INTERREG – IPA Ελλάδα – Αλβανία, οργάνωσε Ομάδα Εμπειρογνωμόνων (FocusGroup) προκειμένου να αναλύσει τις ανάγκες και να δημιουργήσει τις συνθήκες τουριστικής έλξης στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν. 
Η δεύτερη συνάντηση της Ομάδας πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων και έλαβαν μέρος... 
εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, της  Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου, του Σωματείου Καφέ - Μπαρ - Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων, της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε», των επιχειρήσεων υπαίθριων δραστηριοτήτων, της γαστρονομίας κ.αλ.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του έργουTHEMA, συζητήθηκαν τα στοιχεία προσέλκυσης των τουριστών που διαθέτει κάθε επιχείρηση και προτάθηκε η υλοποίηση ενός «Συστήματος Επιβράβευσης» (bonuspoints) ώστε να καταστεί κάθε επιχείρηση πιο θελκτική στους πελάτες της.
Το focusgroup θα παραμείνει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενώ η συμμετοχή των επιχειρηματιών του τουρισμού σε αυτό είναι ελεύθερη. Τόσο τα μέλη του όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος του τουρισμού θα ενημερώνονται τακτικά για αυτές τις συναντήσεις, τα προς συζήτηση θέματα και τις λοιπές δραστηριότητες του έργου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο secretary.irha1@gmail.comή να τηλεφωνήσετε στο 6977447313.
Το έργο THEMA χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg – IPACBC | Greece – Albania.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ